SOMMERFERIE

SKATEBOARDCAMP i Oslo Skatehall sommeren 2019

HVOR: Oslo skatehall finner du på Sagene/Bjølsen med adresse Stavangergata 28.

NÅR: Det arrangeres to skateboardcamps sommeren 2019:

Uke 26 – Mandag 24. Juni t.o.m. Fredag 28. Juni -> HER!

Uke 33 – Mandag 12. August t.o.m. Fredag 14. August – HER!

NB! Vi jobber med instruktører og innhold og garanterer noen WHOW som kommer snart. Oppdateres her og på Oslo skathall sin FB side.

FOR HVEM: Alle som er interessert i skateboard uavhengig av nivå, men vi har satt nedre aldersgrense til 8 år da dagene fort blir lange for de aller minste. Vi har alltid jente(r) med som instruktører hvis noe lurer på det.

HVA SKJER: Oppmøte hver dag kl. 10.00 i resepsjonen for velkommen og info om dagen. Det er KUN deltagere på skateboardcamps som er i hallen disse dagene (ihvertfall frem til kl. 14.00, avhengig av åpningstidene i skatehallen). Det er begrenset med plasser på hver uke for tett oppfølging av våre dyktige skateboardveiledere. Det varieres mellom typiske instruksjonstimer og mer «frikjøring» sammen med de andre deltagerne og våre skateboardveiledere. Midt på dagen pauses det med en felles lunsj. Det er lange dager med mye aktivitet på skateboard så vi har også lagt opp til en annen skaterelaterte aktiviteter og det er frivillig å delta på disse aktivitetene da mange vil BARE skate. Vi vil vise skateboardklipp for inspirasjon, tegne og designe skateboard, terminologileksjon og ”mekking” og vedlikehold av utstyr for å nevne noen aktiviteter som vi tilbyr på aktivitetsrommet i løpet av uka. I løpet av uka arrangeres det uformelle konkurranser der det viktigste er å delta. Dagen avsluttes kl. 16.00 og foreldre som ikke ønsker å delta hele uka er velkommen minst den siste halvtimen for selv å prøve skateboard og få noen tips.

Vi garanterer MAKS MORO HELE UKA og PROGRESJON innen skateboard.

PRIS: 2500,- for hele uka. Info om betaling kommer på mail etter registrert påmelding. Inkluderer: • Instruksjon og opplæring fra kl. 10.00-14.00 hver dag • Evt. lån av utstyr • Lunsj hver dag (ta med egen vannflaske) • T-skjorte og premier til alle deltagerne

PÅMELDING:

Skjer via disse skjemaene:

Uke 26 – Mandag 24. Juni t.o.m. Fredag 28. Juni -> PÅMELDING HER!

Uke 33 – Mandag 12. Aug. t.o.m. Fredag 16. Aug. – PÅMELDING HER!

—-

Spørsmål   stian@osloskatehall.no