HØSTFERIE

SKATEBOARDCAMP i Oslo Skatehall- Høstferien 2018

HVOR: Oslo skatehall finner du på Sagene/Bjølsen med adresse Stavangergata 28.

NÅR: Vi arranger Skateboardcamp i skolens Høstferie:

• Uke 40, start mandag 1. Oktober t.o.m. fredag 5. Oktober, Kl. 10.00-14.00 hver dag. Det er kun deltagere på camp som har tilgang til hallen til kl. 14.00 da vi åpner med vanlige åpningstider. Det er instruktører tilstede frem til 16.00 om noen vil bli lengre i hallen og skate, men det offisielle programmet er ferdig kl. 14.00.

FOR HVEM:

Alle som er interessert i skateboard og man bør nok ha prøvd litt skateboard før man melder seg på campen. Vi anbefaler å melde seg på f.eks. ett av Oslos skatehall skateboardkurs FØR en melder seg på Skateboardcamp en hel uke. Vi har satt nedre aldersgrense til 8 år da dagene fort blir lange for de aller minste. Vi har alltid jente(r) med som instruktører hvis noe lurer på det.

HVA SKJER: Oppmøte hver dag kl. 10.00 i resepsjonen for velkommen og info om dagen. Det er KUN deltagere på skateboardcamps som er i hallen disse dagene. Det er begrenset med plasser på hver uke for tett oppfølging av våre dyktige skateboardveiledere. Det varieres mellom typiske instruksjonstimer og mer «frikjøring» sammen med de andre deltagerne og våre skateboardveiledere. Midt på dagen pauses det med en felles lunsj. Det er lange dager med mye aktivitet på skateboard så vi har også lagt opp til en annen skaterelaterte aktiviteter og det er frivillig å delta på disse aktivitetene da mange vil BARE skate. Vi vil vise skateboardklipp for inspirasjon, tegne og designe skateboard, terminologileksjon og ”mekking” og vedlikehold av utstyr for å nevne noen aktiviteter som vi tilbyr på aktivitetsrommet i løpet av uka. I løpet av uka arrangeres det uformelle konkurranser der det viktigste er å delta. Dagen avsluttes kl. 14.00 og foreldre som ikke ønsker å delta hele uka er velkommen minst den siste halvtimen for selv å prøve skateboard og få noen tips.

Vi garanterer MAKS MORO HELE UKA og PROGRESJON innen skateboard.

PRIS: 2500,- for hele uka Inkluderer: • Instruksjon og opplæring fra kl. 10.00-14.00 hver dag • Evt. lån av utstyr • Lunsj hver dag. Ta med egen vannflaske!  T-skjorte og premier til alle deltagerne.

PÅMELDING: Skjer via skjemaet HER.

Spørsmål:    stian@osloskatehall.no